Lekker verantwoord bestellen en genieten

Wereldwijd wordt ongeveer een derde van het voedsel verspild. Alleen al in Nederland wordt zo’n 51 miljoen kilo in de horecasector verspild (source:Rabobank, 2019).
Wij vragen uw medewerking om samen met ons voedselverspilling tegen te gaan door lekker verantwoord te bestellen.U kunt zoveel sushi en warme gerechten bestellen als u wenst, maar bestel bewust. Om verspilling te voorkomen, zullen wij een extra toeslag hanteren voor de overgebleven gerechten aan tafel:

1 EUR per overgebleven item

Weet u niet zeker of u een bepaald gerecht lekker vindt? U mag altijd onze hosts om advies vragen!

Andere manieren hoe wij voedselverspilling zoveel mogelijk voorkomen is het handhaven van een efficiënte inventaris dat ook de versheid van producten garandeert. Ook de productie en bewerking van het eten is goed doordacht en onder controle. Het begint met het menu engineering process. Hoe kunnen wij een vis het meest efficient gebruiken? Terwijl de mooiste filet gedeeltes worden gereserveerd voor de sushi en sashimi, worden de zijstukken verwerkt als tartaar in onze gunkan sushi of als blokjes vis in onze Japanse soep. En wat doen we met het “restafval”? Daar trekken we heerlijke bouillon van.

MOJO's voordelen
<?esc_attr($image['alt'])?>
Vers

Onze vis wordt dagelijks vers aangevuld voor de beste kwaliteit sushi en sashimi. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze bereid.

<?esc_attr($image['alt'])?>
Modern

Door ons innovatieve systeem is uw bestelling binnen een seconde bij de juiste chef.

<?esc_attr($image['alt'])?>
All you can eat

U betaalt een vast bedrag voor het onbeperkt genieten van dagverse sushi, knapperige tempura en heerlijke grill gerechten.