Het all you can eat sushi concept

Bij MOJO Japanese Kitchen serveren wij het all you can eat menu. Ontdek en proef alle gerechten voor een vaste prijs. Geniet van een modern en elegant interieur, terwijl u makkelijk en snel uw favoriete gerechten bestelt via een moderne tablet. Wij serveren het eten uit aan tafel.

Voor één vaste menu prijs kunt u onbeperkt verse sushi en warme Japanse gerechten bestellen. Per bestelronde kunnen er maximaal vijf gerechten per persoon worden besteld. U kunt zoveel rondes bestellen als u wenst. Bij MOJO werken wij met shifts van 2 uur. Wij raden aan om de volgende ronde te bestellen wanneer de meeste gerechten uit de eerdere ronde aan tafel zijn gebracht. Zo blijft de sushi nog verser en de tempura nog knapperiger.

De meeste gerechten op de menu zijn inbegrepen in de prijs. Als uitzondering zijn er een aantal keuzes, zoals de sashimi, waarbij een kleine toeslag voor worden gevraagd. Dit wordt duidelijk vermeld op zowel de menukaart als op de tablet. In het menu is ook één dessert per persoon inbegrepen.

Heeft u kleine trek? Bekijk dan onze a la carte menu.

NIEUW: MOJO UTRECHT IS OPEN

Vanaf nu is het ook mogelijk om te reserveren bij de nieuwste MOJO vestiging in het centrum van Utrecht.

MOJO's voordelen
<?esc_attr($image['alt'])?>
Vers

Onze vis wordt dagelijks vers aangevuld voor de beste kwaliteit sushi en sashimi. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze bereid.

<?esc_attr($image['alt'])?>
Modern

Door ons innovatieve systeem is uw bestelling binnen een seconde bij de juiste chef.

<?esc_attr($image['alt'])?>
All you can eat

U betaalt een vast bedrag voor het onbeperkt genieten van dagverse sushi, knapperige tempura en heerlijke grill gerechten.