Tilburg

Lekker sushi eten in Tilburg? MOJO Japanese Kitchen is een Japans restaurant met een all you can eat concept. Geniet van een moderne en stoere interieur, terwijl u makkelijk en snel uw favoriete gerechten bestelt via een slimme tablet. Wij serveren het eten uit aan tafel. Elke donderdag- t/m zondagavond draait onze DJ de nieuwste hits.

Gegevens
Heuvelring 90, 5038 CL, Tilburg
Openingstijden

Het zitgedeelte van het restaurant is tijdelijk gesloten. Wij zijn dagelijks open voor Take Away & MOJO Delivery

Maandag
12:00 - 22:00 uur
Dinsdag
12:00 - 22:00 uur
Woensdag
12:00 - 22:00 uur
Donderdag
12:00 - 22:00 uur
Vrijdag
12:00 - 22:00 uur
Zaterdag
12:00 - 22:00 uur
Zondag
12:00 - 22:00 uur

Lekker lunchen in Tilburg? Kom gezellig langs bij MOJO Japanese Kitchen Tilburg. Naast het Japanese All You Can Eat menu, serveren wij ook pokébowls en bentoboxen op onze A La Carte kaart.

Volwassenen (Ma – Zo): €22.50 per persoon

Kinderen (4 t/m 10 jaar): €9.50 per persoon

 

Gezellig dineren in een Japans restaurant in Tilburg? Bij ons geniet u onbeperkt van dagverse sushi in een ongedwongen sfeer. Bent u een kleine eter? Bestel dan uw favoriete gerechten a la carte.

Volwassenen (Ma – Zo): €28.50 per persoon

Kinderen (4 t/m 10 jaar): €14.50 per persoon

Op feestdagen hanteren wij mogelijk andere prijzen

Bij lekker eten hoort lekker drank. Wij hebben met zorg een breed assortiment samengesteld van mooi kwaliteit sake, wijnen, G&T's, speciaalbieren en feestelijke limonades.

Lekker thuis of op werk genieten van verse sushi en krokante hapjes? Dat kan. U kunt uw bestelling online bestellen en wij brengen het naar u toe.

Lekker thuis of op werk genieten van dagverse sushi en krokante hapjes? Dat kan. U kunt uw bestelling online bestellen en wij brengen het naar u toe.

EVENTS

BEDRIJFSFEEST | PRIVATE DINING | JAPANSE CATERING

Bent u op zoek naar een ruimte voor een bedrijfsfeest of een privé evenement in het centrum van Hilversum? Het restaurant kan gedeeltelijk of volledig worden geboekt voor private dining, bruiloft diner en business meetings.

Bent u in de stemming voor een sushi party?  MOJO Japanese Kitchen biedt catering services met sushi en moderne Japanse hapjes. Laat ons uw droom plan weten en wij denken graag met u mee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

MOJO TILBURG

ALTIJD MAKKELIJK TE VINDEN

Auto: Parkeergarage 013 Tivoli (3 min.)

Er zijn diverse parkeergelegenheden rondom MOJO Tilburg. Wij raden voor het parkeren parkeergarage 013 Tivoli aan. U arriveert binnen 3 minuten bij MOJO Japanese Kitchen Tilburg.

Openbaar Vervoer: Station Tilburg (7 min.)

Via de Spoorlaan is MOJO Japanese Kitchen bereikbaar met 7 minuten lopen.

OPGELET. Wegens bouw werkzaamheden is de ingang van parkeergarage Oosterdok Centrum alleen te bereiken via de Ruijterkade.

MOJO’s voordelen
<?esc_attr($image['alt'])?>
Vers

Onze vis wordt dagelijks vers aangevuld voor de beste kwaliteit sushi en sashimi. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze bereid.

<?esc_attr($image['alt'])?>
Modern

Door ons innovatieve systeem is uw bestelling binnen een seconde bij de juiste chef.

<?esc_attr($image['alt'])?>
All you can eat

U betaalt een vast bedrag voor het onbeperkt genieten van dagverse sushi, knapperige tempura en heerlijke grill gerechten.